Cash Flow Navigátot Kft. Lean Six Sigma programokkal kapcsolatos vevői visszajelzések - LEAN SIX SIGMA tanácsadás

Lean Six Sigma folyamatfejlesztes
|

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerreTel.: +36 30 650 7588info@cashflownavigator.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

Rólunk mondták:


"A tréning önmagában nem oldja meg a problémákat, hanem segítséget ad, hogy megfelelő módon tudjuk fellépni ellenük. Egy eszköz, ami biztosítja a hatékony folyamatfejlesztést.

A képzés során más szemszögből figyeltük és értékeltük korábbi folyamatainkat, így azok fejlesztését hatékonyabban tudjuk végezni."


Kishegyi Bálint
Plastics Process Owner
Power Technologies
Dana Incorporated - Dana Hungary Ltd., Győr


“A vevői megelégedettség záloga a vállalati kultúrába épült konzekvens folyamat és termékfejlesztés.  Olyan szervezetet építünk, amelyben innovatív kollégák együtt dolgoznak a napi sikerekért. Ehhez elengedhetetlen feltétel, a Lean és 6Sigma eszközök ismerete, használata. Sikereink eléréséhez jelentős segítséget kaptunk Fehér Norbert-től, aki túl az elméleti oktatáson valós projekteken keresztül mutatta be a 6S fontosságát.“


Gyöngyösi Tibor
Business Excellence Expert
Flextronics International Kft
, Tab„Új standard kialakítása adott munkafolyamatra vonatkozóan szükséges, de nem elégséges feltétel a stabilan magas minőségi szint megteremtéséhez, ugyanis annak betartását és érvényességét is folyamatosan ellenőrizni kell, hogy beépüljön a dolgozók mindennapjaiba."


Háry Szabolcs
Plant Director
Elanders Hungary Kft, Zalalövő„Megtanultuk hogyan fókuszáljunk FMEA dokumentumban a legkritikusabb kockázatokra és gyorsítsuk fel az akcióinkat.”


Takács Gábor
Plant Director IMS CS Hungary
Global Quality Manager
IMS Connector Systems, Sopron


„A Six Sigma képzések során megtapasztaltuk, hogy maga a szakmai tudás, ami az eszközök használatában és a six sigma módszer különböző alkalmazási lehetőségeiben van az Norbertben teljes mértékben megvan, de emellett kitekintése van az iparági legjobb gyakorlatokra is.”

Szentpáli Péter
Mérnökségi vezető
Flextronics International Kft. Budapest

„Nagy örömmel töltött el, amikor találkoztam Fehér Norbert trénerrel, mivel minden, ami számomra egy jó oktatót jellemez megtalálható benne. Szereti és élvezi a munkáját és komoly szakmai tudás áll mögötte. Figyel arra, hogy ki mit értett meg az általa átadott anyagból és nyomon követi az egyes speciális feladatokat is.


Nagyon sok területről van tapasztalata, legyen az ipar, gyártás vagy szolgáltatás.”


Fejes Ágnes
Ügyvezető
SZÁM PONT Kft., Zalaegerszeg


„Szeretnénk megköszönni Norbertnek a színvonalas Six Sigma képzéseket.
Tudást és ár-érték arányt tekintve továbbra is a legjobb választásnak tartom a piacon.”Sziráki Gábor
Senior Lean Mérnök
Flextronics International Kft. BudapestA Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft. Lean Six Sigma filozófiája: A Cash Flow Navigátor Tanácsadó Kft - egyesek szerint Magyarország legfelkészültebb és legjobb ár-érték arányt nyújtó Six Sigma képzési és tanácsadási szolgáltatója - vallja, hogy hazánkban működő termelővállalatok és szolgáltatók számára kulcs üzleti folyamataik javításához és versenyképességük megtartásához elengedhetetlen a korszerű folyamatfejlesztő és minőségjavító módszerek, technikák ismerete, mint pédául a Lean Six Sigma módszer. Célja, hogy Lean Six Sigma folyamatfejlesztési, illetve problémamegoldó módszerek oktatásával, kihelyezett Lean Six Sigma képzések tartásával, továbbá Lean Six Sigma projektek vezetésével és Six Sigma projektek mentorálásával az e területen dolgozó szakemberek számára támogatást nyújtson folyamatfejlesztési, minőségjavítási tanácsadás révén. Ezáltal a Lean Six Sigma tanácsadásban résztvevő vállalatok versenyképessége javul, hatékonyabban és veszteségmentesen képesek kulcs üzleti folyamataikat működtetni, meglévő vevőik igényeit kielégíteni, vagy új piacokat megszerezni és hosszútávon fenntartani. Six Sigma Green Belt és Six Sigma Black Belt képzések segítségével tanuló szervezetté a Six Sigma tanácsadásban résztvevő vállalat tanuló szervezetté alakul át, így a munkatársak motiváltsága megnő, kreatívabb, jobb problémamegoldókká válnak. Six Sigma képzés és projektmenedzsment során a résztvevők megismerkednek a DMAIC folyamat lépéseivel egészen a projekt alapító okirat készítésétől, a folyamattérkép megrajzolását követően, a mérőrendszer analízissel, vagy angolul gage R&R-ral. Six Sigma projektjükben statisztikai adatgyűjtést követően folyamatképességet számítanak, hipotéziseket fogalmaznak meg, amelyeket statisztikai elemzésekkel fogadnak el, vagy cáfolnak meg, hogy a kulcs folyamatot jellemző probléma gyökéroka feltárásra kerüljön. A megoldás helyességét statisztikai módszerekkel ellenőrzik, s végül a Lean Six Sigma projekt eredményeket statisztikai folyamat kontroll grafikonokkal (SPC grafikon) ellenőrzik, s a Six Sigma projekt szempontjából kritikus inputokra toleranciákat, illetve kontroll tervet határoznak meg. A Lean Six Sigma projekt végrehajtása során részletesebben ismerik meg az üzleti folyamatokat, feltárásra kerülnek újabb folyamatfejlesztési lehetőségek, amelyekre újabb Lean Six Sigma projektet indíthatnak ezáltal valódi folyamatos folyamatfejlesztést végrehajtó tanuló vállalattá válik a szervezet.

Lean sebesség +Six Sigma minőség egyszerree-mail: info@cashflownavigator.huTel: +36 30 650 7588

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz